Samenwerking – Tandartspraktijk Godent – Someren

Samenwerking

Bij tandartspraktijk Godent streven we naar een goede samenwerking met behandelaars op allerlei gebieden, denk hierbij aan kaakchirurgen, endodontologen en orthodontisten.

Mocht u door ons doorverwezen worden naar een kaakchirurg, endodontoloog of orthodontist dan kunt u altijd zelf kiezen waar u geholpen wilt worden, wij zorgen er dan voor dat de verwijzing bij de juiste behandelaar terecht komt.

Verder zijn we ook aangesloten bij Tandartsenpost Eindhoven, hier kunt u terecht voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag waarop tandartspraktijk Godent weer geopend is.

Het adres en andere informatie over Tandartsenpost Eindhoven vindt u op www.tandartsenposteindhoven.nl.

 

 

 

 

 

Ook werken we samen met fysiotherapeuten waaronder fysiotherapie van der Putten. De samenwerking tussen ons als tandartspraktijk Godent, Maurice als kaakfysiotherapeut en Natasha als psycholoog leidt tot een algehele benadering van de gezondheid van de patiënt. Hierbij worden de fysieke en functionele aspecten van het mondgebied aangepakt, ook wordt er gekeken naar psychologische factoren die een rol kunnen spelen binnen de tandheelkunde.

Voor meer informatie over kaakfysiotherapie bij Fysiotherapie van der Putten gaat u naar https://www.vanderputtenfysiotherapie.nl/

 

 

Wij nemen geen nieuwe patiënten aan.

Tandartspraktijk Godent neemt momenteel geen nieuwe patiënten meer aan. Om goede zorg te kunnen blijven dragen voor alle patiënten in onze praktijk en om te voorkomen dat de wachttijden bij een vervolgafspraak te lang worden is het noodzakelijk dat wij een stop hanteren voor het aannemen van nieuwe patiënten. Indien gewenst kunt u wel uw gegevens achterlaten via ons inschrijfformulier, u wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Wij nemen contact op wanneer onze agenda's weer ruimte hebben voor nieuwe patiënten.

Inschrijven