Specialisten – Tandartspraktijk Godent – Someren

Specialisten

Kaakchirurgen

Wij werken samen met zowel de kaakchirurgen in het Elkerliek ziekenhuis als de kaakchirurgen in het Anna ziekenhuis. Wij kunnen u verwijzen voor moeilijke extracties, het verwijderen van verstandskiezen, apex resecties, het plaatsen van implantaten, bot correcties enz. U krijgt van ons een verwijzing en u kunt dan zelf contact opnemen voor het maken van een afspraak. De verwijsbrief en eventuele röntgenfoto’s mailen wij veilig ook naar de kaakchirurg.

Elkerliek ziekenhuis

 Anna ziekenhuis

Orthodontisten

Wanneer er een orthodontische behandeling geïndiceerd is, verwijzen wij u of uw kind graag naar een van onderstaande orthodontisten. U ontvangt dan van ons een verwijsbrief waarna u zelf contact opneemt met de orthodontist om een eerste afspraak in te plannen.

Ortho Geldrop

Ortho Deurne

Ortho helmond

Logopedie

Wanneer wij zien dat de mondontwikkeling niet goed gaat of dat er sprake is van een afwijkende mondgewoontes, zoals duimzuigen, vingerzuigen, open mond gedrag, mond ademhalen of tongpersen, verwijzen wij u of uw kind naar Logopedie Eilers.

https://logopedie-eilers.nl/

Kaakfysiotherapie

Wanneer u last heeft van klemmen, knarsen, kaakgewrichtsklachten, een beperkte mondopening, pijnlijke kaakgewrichten etc. Dan kunnen we samen met u besluiten om u door te verwijzen naar een kaakfysiotherapeut. Maurice van Meel is orofaciaal fysiotherapeut bij Van der Putten fysiotherapie in Someren en kan u helpen om van deze klachten af te komen.

https://www.vanderputtenfysiotherapie.nl/

Wij nemen geen nieuwe patiënten aan.

Tandartspraktijk Godent neemt momenteel geen nieuwe patiënten meer aan. Om goede zorg te kunnen blijven dragen voor alle patiënten in onze praktijk en om te voorkomen dat de wachttijden bij een vervolgafspraak te lang worden is het noodzakelijk dat wij een stop hanteren voor het aannemen van nieuwe patiënten. Indien gewenst kunt u wel uw gegevens achterlaten via ons inschrijfformulier, u wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Wij nemen contact op wanneer onze agenda's weer ruimte hebben voor nieuwe patiënten.

Inschrijven