Afspraak maken - Tandartspraktijk Godent - Someren

Afspraak maken/afzeggen

Voor het maken van afspraken is de praktijk van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 08.00 – 12.00 uur en tussen 13.30 – 16.30 uur.

Op vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 08.00 – 12.00 uur.

Telefoonnummer: 0493 – 49 46 46

Zodra u een afspraak hebt gemaakt voor controle of behandeling, wordt er tijd voor u gereserveerd. Indien u een afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Indien u de gereserveerde tijd niet benut, kunt u daarvoor een rekening krijgen. De hoogte hiervan is afhankelijk van de gereserveerde tijd met een minimum van 25 euro.

Wij nemen geen nieuwe patiënten aan.

Tandartspraktijk Godent neemt momenteel geen nieuwe patiënten meer aan. Om goede zorg te kunnen blijven dragen voor alle patiënten in onze praktijk en om te voorkomen dat de wachttijden bij een vervolgafspraak te lang worden is het noodzakelijk dat wij een stop hanteren voor het aannemen van nieuwe patiënten. Indien gewenst kunt u wel uw gegevens achterlaten via ons inschrijfformulier, u wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Wij nemen contact op wanneer onze agenda's weer ruimte hebben voor nieuwe patiënten.

Inschrijven